`

  

Logo's en tatoeages

Tuinontwerp was en is nog steeds mijn specialiteit. In het verleden was mijn werk alleen daarop gericht. In de tussentijd ben ik mijn vaardigheden gaan verleggen naar het ontwerpen van andere dingen, zoals logo's en tattoos. Dit is weer ontstaan door vragen uit mijn vrienden en kennissenkring, om eens te kijken naar bepaalde ontwerpen of iets te ontwerpen en zo zijn de eerste ontwerpen van logo's en tattoos tot stand gekomen.Het ontwerpen van logo's en tatoeages is nu een onderdeel geworden van mijn bedrijf.

 


 

Hoe werkt het

Wanneer er via de mail of telefoon contact is geweest over een ontwerp, zullen we eerst een persoonlijk gesprek aangaan. Na dit gesprek zal ik met de verkregen informatie aan de slag gaan. Als ik weet hoeveel tijd ik er ongeveer mee bezig ben, kan ik een vrijblijvende prijsopgave doen. Mochten we het eens worden, dan vraag ik een aanbetaling van 25% en kunt u het restant voldoen als het ontwerp naar volle tevredenheid is voltooid.

 

Heeft u zelf een ontwerp of idee dat uitgewerkt moet worden of wilt u een ontwerp laten maken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. In de slider kunt u een aantal van mijn ontwerpen, wat betreft logo's en tatoeages, terugzien. Mocht u vragen hebben over één van deze ontwerpen, neem dan gerust contact op via de contactpagina.